Útfelújítás miatt átmenetileg változik az Újszeged Egészségközpont megközelítése!

Útfelújítás miatt átmenetileg változik az Újszeged Egészségközpont megközelítése!

Amennyiben autóval, tömegközlekedéssel érkezne hozzánk, mindenképp tájékozódjon a cikkünkből! CIKKÜNK FRISSÜL!

FRISSÍTVE: 2024.08.19.

Útszűkület nehezíti a közlekedést a Vedres utcában, a burkolatot is feldúrták, lassan lehet közlekedni, de minden utca járható!

 

Javasoljuk a töltés felöli Alsó Kikötő sor - Herke utca felöli megközlekedést, Szőreg irányából a Gyermekkórházzal szembeni Csanádi utca - Fésű utca - Herke utcán keresztül.

 

2024 júniusában elindul a Csanádi utca és a Vedres utca felújítása, ami a rendelő megközelítését is átmenetileg nehézkessé teheti!

Megkezdték a Csanádi utca felújítását a Gyermekkórháztól a Vedres utcáig, ezt követően megindul a Vedres utca felújítása is a Székely sortól a Herke utcáig. Összesen 10.000 négyzetméternyi területen újítják meg a burkolatot. A kivitelező cseréli az aszfalt kopórétegét, akadálymentes járdacsatlakozásokat épít és taktilis jeleket alakít ki a gyalogosok részére. Cserélik a szegélyeket és szintbe állítják a víznyelőket, aknafedlapokat. A munkálatok nyár végére fejeződnek be. Emiatt azonban változhat Rendelőnk megközelítése. Eben a cikkben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a jelenlegi helyzetről.
 
A Fő fasor felújítása hamarosan lezárul, ezután jönnek az említett utcák rekonstrukciói.
 
 Megvan, mikor lesz kész a Fő fasor aszfaltozása! Hamarosan indul a Csanádi  utca és a Vedres utca felújítása is – Szegedi hírek | Szeged365
 
 
 
 
 
 
Amennyiben tudunk új információt, frissítjük cikkünket!
 
© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO